Entertainment

Diddy gearresteerd in New York, justitie bereidt mogelijk strafzaak voor

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy gearresteerd in New York, justitie bereidt mogelijk strafzaak voor

Diddy liep een lange tijd vrij rond ondanks de heftige verdenkingen aan zijn adres. Na een lange tijd in vrijheid is de politie overgegaan tot arrestatie, zo meldt TMZ. Dit gebeurde terwijl de rapper zich in een hotel in New York bevond. Op dit moment is nog niet bekend om welke aanklachten Diddy is gearresteerd.

Diddy gearresteerd door politie in New York

In de afgelopen tijd zijn er verschillende mensen geweest die Diddy officieel aan hebben geklaagd voor onder andere verkrachting, seksuele uitbuiting, mensenhandel, mishandeling en afpersing. Tijdens het onderzoek heeft de politie verschillende huiszoekingen in zijn woningen in Miami en Los Angeles.

Volgens de advocaat van Diddy is zijn cliënt gearresteerd op verdenking van afpersing en seksuele uitbuiting. In het kader van het onderzoek is Diddy vrijwillig is terugverhuisd naar New York. Zijn advocaat zegt dat de aanklagers zijn volle medewerking kunnen verwachten. Het Openbaar Ministerie zal naar verwachting vandaag meer bekendmaken over de arrestatie van Diddy.

Aanklachten tegen Diddy

De aanklachten aan het adres van Diddy zijn niet mis. Zo klaagde zijn ex Cassie en zijn producer Rodney Jones hem aan vanwege seksueel misbruik, seksuele uitbuiting en mishandeling. Daarnaast klaagde zangeres Dawn Richard hem onlangs aan voor aanranding, mishandeling en vrijheidsberoving. Onlangs kwamen er beelden uit 2016 vrij waarop te zien was dat hij zijn ex Cassie zwaar mishandelde in een hotel. Eerder had de rapper ontkend ooit Cassie mishandeld te hebben. Nadat de beelden online kwamen, bood de ondernemer toch zijn excuses aan.

Het is nog niet bekend wanneer Diddy zich zal moeten verantwoorden voor de rechter.

Ster advertentie
Ster advertentie