Entertainment

Selma Omari reageert op ophef rond zetpil die billen vergroot: "Heb er megaveel spijt van"

foto: Instagram: @selmaomari
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari reageert op ophef rond zetpil die billen vergroot: "Heb er megaveel spijt van"

Selma Omari heeft in een nieuwe aflevering van de podcast (On)gefilterd gereageerd op alle ophef rond de zetpillen die naar verluidt je billen groter maken. De influencer zegt er "megaveel spijt" van te hebben dat ze de zetpillen heeft gepromoot.

Selma Omari kondigde zetpil aan die billen vergroot

Begin vorige week kondigde Selma Omari op Instagram aan dat ze in samenwerking met een bedrijf een nieuw product op de markt had gebracht. Het zou gaan om zetpillen die binnen drie weken op 'natuurlijke wijze' voor een groter achterwerk zouden zorgen. De pillen zouden meer dan vierhonderd euro kosten en zorgden direct na de aankondiging voor hevige kritiek. Zo waren veel mensen van mening dat deze pillen niet veilig zouden kunnen zijn en kreeg de influencer veel kritiek op het feit dat ze dit zou promoten aan de jeugd. Niet lang na de aankondiging verwijderde Selma Omari de Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik heb mezelf in elke vinger gesneden"

In de podcastaflevering vertelt Selma Omari hoe de samenwerking met het bedrijf tot stand kwam. Naar eigen zeggen, zocht ze een makkelijke manier om haar rondingen weer terug te krijgen na haar zwangerschap. "Er kwam iemand op mijn pad die vertelde dat ze natuurlijke pillen had die je billen konden vergroten." Selma besloot het product drie weken te gebruiken, maar wist niet zeker of het product ook écht werkte of dat het kwam door het placebo-effect. "Achteraf denk ik dat het 100 procent placebo was. Tegelijkertijd dacht ik: als dit zo natuurlijk is, waarom weet niemand hier iets van. Dit moeten nog meer mensen weten."

Aangezien Selma Omari door haar positieve ervaring met de zetpillen dacht dat het product een groter platform verdiende, besloot ze een samenwerking aan te gaan met het bedrijf. "Ik dacht: ik wil dit bedrijf helpen, want veel meer vrouwen kampen met dit probleem. Uiteindelijk heb ik mezelf in elke vinger gesneden en mezelf besmeurd met bloed."

"Ik had dit nooit moeten doen"

Na alle commotie die ontstond, realiseerde Selma Omari zich dat de samenwerking misschien toch niet zo'n goede keuze was. "Ik had het nooit moeten doen. Ik vind niet dat ik mijn schoonheidsidealen op een ander moet projecteren en ik heb er megaveel spijt van. Als ik het anders had kunnen doen, had ik dat gedaan en ik heb per direct de samenwerking gestopt."

Ster advertentie
Ster advertentie