Entertainment

IShowSpeed huilt tranen van geluk tijdens YouTube-livestream na emotioneel hoogtepunt

foto: YouTube: IShowSpeedfoto: YouTube: IShowSpeed
  1. Newschevron right
  2. IShowSpeed huilt tranen van geluk tijdens YouTube-livestream na emotioneel hoogtepunt

Momenteel beleeft IShowSpeed de tijd van zijn leven tijdens zijn tour door Azië. De wereldberoemde streamer is momenteel op bezoek in Indonesië en ook daar voorziet hij zijn fans van spraakmakende content. Tijdens deze reis keken er voor het eerst een miljoen mensen mee met zijn livestream. IShowSpeed wist zijn tranen niet in bedwang te houden na deze bijzondere prestatie.

IShowSpeed in tranen tijdens livestream

IShowSpeed wist tijdens het behalen van een miljoen kijkers niet wat hem overkwam. Even daarvoor keek hij op zijn telefoon en toen werd de streamer duidelijk dat hij de magische grens van een miljoen had gepasseerd. “Een miljoen kijkers. Ik dank jullie allemaal. O, mijn god.” Terwijl Speed in huilen uitbarstte, probeerden veel Indonesische fans bij hem te komen. Deze werden echter tegengehouden door zijn bodyguard. Kort daarna besloot de Amerikaanse streamer om het succes van de livestream toch te vieren met de fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meest bekeken livestreams op YouTube

Het is zeker niet voor het eerst dat een livestream via YouTube de grens van een miljoen livekijkers passeert. De meest gestreamde video op YouTube is namelijk die van ISRO: een Indiaas ruimteagentschap. Hun onbemande maanlanding in 2023 is de meest bekeken livestream ooit met acht miljoen livekijkers. In de top tien staat ook verschillende voetbalwedstrijden van het WK in 2022, het EK in 2024, en twee uit de Braziliaanse competitie. Ook de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard staat in de top tien met drie en een half miljoen livekijkers.

Ster advertentie
Ster advertentie