Entertainment

Fans IShowSpeed nemen hap van zijn Bánh mì tijdens livestream in Vietnam

foto: YouTube: IShowSpeed
  1. Newschevron right
  2. Fans IShowSpeed nemen hap van zijn Bánh mì tijdens livestream in Vietnam

IShowSpeed is momenteel op wereldtour door verschillende landen in Zuidoost-Azië. Zo bezocht de streamer voor het eerst Vietnam, waar hij natuurlijk niet om de bekende Bánh mì heen kon. Hij vond de Vietnamese sandwich zó lekker dat hij de smaaksensatie met zijn fans wilde delen en hen zelfs een hap uit zijn broodje liet nemen.

IShowSpeed maakt eigen Bánh mì in Vietnam

Rond de vijftigste minuut in de livestream zie je hoe IShowSpeed naar een marktje gaat en de befaamde Bánh mì wil proberen. Hij wordt uitgenodigd om een kijkje in de keuken te nemen van een foodstand en mag zijn eigen broodje beleggen. De streamer is verrast door de grote hoeveelheid vlees die hij in de keuken aantreft. Twee dames leggen IShowSpeed uit welke ingrediënten ze voor zich hebben liggen en helpen hem om zijn broodje te beleggen. Zo wordt de Ronaldo-fan onder meer geïntroduceerd aan char siu, chả Lụa en pâté. IShowSpeed kan zijn ogen niet geloven en neemt een ruime hoeveelheid van alle ingrediënten waaraan hij wordt geïntroduceerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans nemen hap van zijn Bánh mì

Zodra zijn broodje naar wens is belegd, loopt hij naar de voorkant van de foodstand en laat met trots zijn eigen gemaakte Bánh mì zien aan zijn toeschouwers. Hij neemt voor de ogen van de menigte een grote hap uit het midden van zijn broodje en schreeuwt: "Hell yeah!" IShowSpeed is zo enthousiast over zijn creatie, dat hij het met zijn volgerss wil delen en de Bánh mì onder de neus van eens van zijn fans schuift en vervolgens een gulzige hap neemt. En daar blijft het niet bij. "Wie wil er een hap?", vraagt de streamer, waarna het hele publiek luidkeels van zich laat horen. Uiteindelijk nemen meerdere fans een hap uit zijn creatie en geeft IShowSpeed de rest van zijn Bánh mì aan een gelukkige volger die dichtbij hem staat. Eenmaal terug in zijn auto, veiliggesteld van de horde volgers, zegt hij: "That shit was good as fuck. Het smaakte een beetje als Subway, maar dan veel beter."

Ster advertentie
Ster advertentie