Entertainment

Kanye West zou verslaafd aan lachgas zijn door tandarts: "Hij gaf hem grote tanks"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West zou verslaafd aan lachgas zijn door tandarts: "Hij gaf hem grote tanks"

Kanye West zou verslaafd geraakt zijn aan lachgas door zijn tandarts. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen de celeb-tandarts Thomas Connelly, die volgens een ex-teamlid van Kanye zorgde voor een hevige lachgasverslaving bij de rapper.

Kanye West zou verslaafd zijn aan lachgas door tandarts

Milo Yiannopoulos, die onderdeel was van Kanye Wests team tijdens zijn campagne als presidentskandidaat, deelde deze onthullingen tijdens de rechtszaak die tegen de tandarts loopt. Hij is van mening dat Thomas Connelly het gebit van Kanye heeft beschadigd en hem verslaafd maakte aan lachgas. In zijn verklaring noemt Milo de tandarts "Dokter Dood van de Tandheelkunde" en beweert hij dat de tandarts grote tanks lachgas aan Kanye leverde. Deze werden bewaard in het appartement van Kanye's vriendin, Bianca Censori. Volgens Milo was de verslaving aan lachgas zo ernstig dat Kanye's assistent zich zorgen maakte over zijn fysieke en mentale gezondheid.

Volgens Milo betaalde Kanye maandelijks maar liefst 46.000 euro voor de diensten van de tandarts, die hem zou hebben verteld hoe de rapper zonder medisch toezicht lachgas kon gebruiken. Dit ondanks dat Thomas op de hoogte was van Kanyes mentale problemen en eerdere verslavingen. Op Reddit deelde Kanye onlangs een video waarin hij een masker droeg, met de tekst: "Ye on nitrous".

Tandarts Connelly ontkent beschuldigingen

De tandarts ontkent alle beschuldigingen van Milo en noemt zijn verklaringen onjuist en misleidend. Volgens de advocaat is er geen sprake van onethisch of onrechtmatig gedrag van Thomas en overweegt hij juridische stappen tegen Milo vanwege de valse beschuldigingen.

De zaak tegen de celeb-tandarts is nog in behandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie