Films, Series & TV

Frenna krijgt eigen serie gemaakt door NTR: "Diepgaande kijk in zijn leven"

foto: Frenna via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Frenna krijgt eigen serie gemaakt door NTR: "Diepgaande kijk in zijn leven"

De publieke omroep deelde vandaag een reeks aan nieuwe programma's die binnenkort te zien zullen zijn op televisie. Tijdens de aankondiging hiervan werd fantastisch nieuws gedeeld: Frenna heeft namelijk een eigen serie gekregen, waarin zijn levensverhaal wordt verteld.

Frenna krijgt eigen serie

De serie genaamd All In geeft volgens de NTR "een diepgaande kijk op het opmerkelijke leven van rapper Frenna." De publieke omroep noemt Frenna ook wel één van de meest succesvolle artiesten van Nederland, die afkomstig is uit de Haagse Schilderswijk. "Tegen alle verleidingen koos hij voor de moeilijke weg naar succes", aldus NTR.

2024 is een geweldig jaar voor Frenna geweest. De artiest heeft een succesvol album, genaamd Pink Summer, uitgebracht en wist hiermee een nummer één-positie te behalen. Daarnaast kondigde Frenna zijn grootste solo-show in de Ziggo Dome aan in december. Het is niet voor het eerst dat de Haagse artiest in de Ziggo Dome optreedt. Eind 2022 was Frenna met SFB ook al te zien in de Amsterdamse concertzaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie