Entertainment

'Frenna cancelt optredens op Mallorca vanwege racistische flyer'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. 'Frenna cancelt optredens op Mallorca vanwege racistische flyer'

Frenna zou deze zomer elke week optreden in de Spaanse Club Hello, maar heeft zijn optredens geannuleerd. Volgens Juice Channel zou de reden hiervoor zijn een racistische bewerking van de artiest op een flyer, gemaakt door een medewerker van de club.

Frenna annuleert optredens

Frenna heeft zijn geplande optredens in de Spaanse club Hello geannuleerd. Dit zou waarschijnlijk gebeurd zijn nadat hij op een flyer op racistische manier was afgebeeld. De flyer toonde Frenna als een straatverkoper, omringd door feestgangers. Deze bewerking zou afkomstig zijn van een propper die werkzaam is bij de club. De medewerker heeft de post inmiddels verwijderd en excuses aangeboden: "Onze Instagrampost was absoluut niet bedoeld om iemand te kwetsen of belachelijk te maken. Er waren geen slechte intenties, en daarvoor bieden we oprechte excuses aan."

In reactie op de situatie heeft Club Hello de volgende verklaring uitgegeven: "Vanwege onvoorziene omstandigheden, buiten de controle van de artiest, zal Frenna vanavond helaas niet optreden in Hello de Club."

Frenna zelf heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het incident.

foto: Juice Channel via Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie