Films, Series & TV

Fans razend enthousiast over nieuwe trailer 'Mocro Maffia' seizoen 6: "Het is eten of gegeten worden"

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Fans razend enthousiast over nieuwe trailer 'Mocro Maffia' seizoen 6: "Het is eten of gegeten worden"

Na de succesvolle film Mocro Maffia: Taxi is het op 20 september eindelijk tijd voor het zesde en laatste seizoen van Mocro Maffia. Dit seizoen belooft vol spanning te zitten, met de terugkeer van bekende gezichten zoals ICE, CHO, MocroManiac en Jordymone9.

'Mocro Maffia' seizoen 6 trailer

De officiële trailer van Mocro Maffia seizoen 6 is nu beschikbaar en fans kunnen niet wachten om te zien hoe dit verhaal eindigt. In het laatste seizoen van de mateloos populaire serie wordt de onderwereld in Amsterdam opnieuw opgeschud. Grote vragen zijn tot nu toe onbeantwoord: gaan Tatta en Tonnano samenwerken? Wat zijn de plannen van Adil en Komtgoed? Kan justitie eindelijk grip krijgen op de onderwereld en hoe eindigt de oorlog tussen Samira en Tia? Maar de grootste vraag blijft toch echt: wie zal als laatste overblijven in deze meedogenloze onderwereld en wie gaat er 'slapen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties van fans

Voor fans kan 20 september niet snel genoeg komen. Zo delen kijkers van de serie massaal hun enthousiasme via social media. Ze reageren met: "Dit wordt vuurwerk!", "Het wordt oorlog" en "Let's gooo!" Daarnaast hebben de oplettende kijkers de trailer goed geanalyseerd en komen ze met hun eigen theorieën op de proppen. Zo zegt iemand: "Imagine als het Tonanno is die schreeuwt, omdat-ie gemarteld wordt omdat-ie tegen Samira gaat". En een ander schrijft: "Is dat nou Muis achter Adil op 't eind?" Of de theorieën allemaal kloppen, moet nog blijken. Fans zullen in ieder geval nog even moeten wachten tot 20 september.

Ster advertentie
Ster advertentie