OMG

Franse man liet zijn vrouw tien jaar lang verkrachten in hun eigen huis

foto: ter illustratie: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Franse man liet zijn vrouw tien jaar lang verkrachten in hun eigen huis

Een Franse man (71) liet zijn vrouw bijna tien jaar lang verkrachten in hun eigen huis. De 71-jarige man verdoofde zijn vrouw stiekem door verdovende middelen in haar eten te doen en liet haar vervolgens verkrachten door onbekende mannen. Achttien van de vijftig verdachten, die allemaal tussen de 21 en 68 jaar oud zijn, zitten al in voorarrest, melden Franse media.

Verdachten van diverse leeftijden

De meeste verdachten zijn slechts één keer in het huis geweest, maar tien van hen zijn meerdere keren teruggekomen. Veel van hen beweerden dat ze dachten dat ze deelnamen aan de fantasieën van een libertijns stel, maar de 71-jarige man beweert dat ze allemaal wisten dat zijn vrouw zonder haar medeweten was gedrogeerd.

Gedocumenteerde verkrachtingen tussen 2013 en 2020

Er zijn in totaal 92 verkrachtingen gedocumenteerd, vooral tussen 2013 en 2020. De man gebruikte een krachtig kalmeringsmiddel om zijn vrouw te verdoven en maakte contact met de mannen via een datingsite. Deze datingsite werd later gesloten, omdat het een verzamelplaats bleek te zijn voor seksuele roofdieren.

Ontdekking door toevallige arrestatie van hoofdverdachte

De feiten kwamen aan het licht toen de 71-jarige hoofdverdachte werd gearresteerd in een winkelcentrum voor het filmen van vrouwen onder hun rokken. Bij zijn aanhouding vond de politie videomateriaal waarop te zien was dat zijn vrouw buiten bewustzijn was en werd verkracht.

Slachtoffer ervaart "verschrikkelijke beproeving"

Het slachtoffer staat nu voor een "verschrikkelijke beproeving", zegt een van haar advocaten, die ook haar drie kinderen en vijf kleinkinderen vertegenwoordigt. Naar verwachting zal het proces in de tweede helft van december worden afgerond.

Hulp bij seksueel misbruik

Ben jij slachtoffer van seksueel misbruik of seksuele uitbuiting en heb je hulp nodig?

Centrum Seksueel Geweld biedt professionele hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Ook kun je terecht bij Slachtofferhulp. Zij kunnen je emotionele ondersteuning bieden of helpen bij het doen van aangifte. Ook vind je hier een community waar je met lotgenoten kunt praten.

Ster advertentie
Ster advertentie