Sport

Mike Tyson (58) deelt indrukwekkende trainingsvideo: "Ik kan niet wachten"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson (58) deelt indrukwekkende trainingsvideo: "Ik kan niet wachten"

Mike Tyson en Jake Paul staan op 15 november tegenover elkaar in de ring, de boksicoon deelde een nieuwe trainingsvideo.

Mike Tyson vs Jake Paul

Er heerst wereldwijd veel verdeeldheid onder de fans van Mike Tyson en Jake Paul. Sommige fans zijn van mening dat de 58-jarige Mike Tyson te oud is voor een professioneel gevecht, terwijl anderen voorspellen dat Paul geen kans maakt tegen de voormalig wereldkampioen. Het gevecht zal Tyson naar schatting zo'n 20 miljoen dollar opleveren, wat genoeg redenen biedt om het stof van zijn bokshandschoenen te vegen.

Is Mike Tyson fit genoeg?

Beide atleten dagen elkaar continu uit op Instagram met verschillende soorten video's. Jake Paul's video's hebben vaak een komisch randje, terwijl die van Tyson meestal een stuk serieuzer zijn. Mike deelde vandaag opnieuw een video waarop hij de twijfelaars de mond lijkt te willen snoeren, want hij ziet er behoorlijk fit uit in de trainingsvideo. Fans van Jake Paul maken zich dan ook steeds meer zorgen om 15 november aangezien Jake Paul het een stuk zwaarder krijgen dan verwacht.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie