Sport

Mike Tyson weigert bod van Jake Paul, verhoogt weddenschap met gigantisch bedrag

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson weigert bod van Jake Paul, verhoogt weddenschap met gigantisch bedrag

Jake Paul (27) daagde Mike Tyson (58) deze week uit voor een prijzige weddenschap. De iconische bokser kwam met een nieuw voorstel.

Gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul

Het gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul is in aantocht en de spanning neemt toe. Paul, de vriend van schaatster Jutta Leerdam, heeft de aandacht opnieuw weten te trekken door een bijzondere aanbieding aan Tyson te doen. De legendarische oud-wereldkampioen heeft het eerste bod afgewezen. Jake Paul heeft Tyson vijf miljoen dollar beloofd, mits hij het tijdens hun gevecht tot na de vierde ronde volhoudt. Lukt Mike Tyson dit niet? Dan moet hij een tattoo nemen met"I love Jake Paul."

"Hij moet meer bieden"

Tyson liet weten dat het bod van Paul niet hoog genoeg is. "Hij zou meer moeten bieden", zei hij in een interview met USA TODAY Sports. Op de vraag hoeveel hij dan zou willen, antwoordde hij: "Vertel hem maar dat het zo'n twintig miljoen dollar moet zijn". Het gevecht staat gepland voor 15 november, en de 58-jarige Tyson beweert dat hij in topvorm verkeert.

Verwachtingen voor het Gevecht

Tyson heeft al een idee over hoe het gevecht zal verlopen. "Luister, ik verwacht niet dat hij meteen op me afkomt om aan te vallen, dus ik zal hem een paar ronden moeten opzoeken", aldus Tyson. Eerder had hij ook verklaard geen wiet meer te roken en geen seks meer te hebben in de aanloop naar het gevecht, wat bij Paul voor een hoop angst zorgde. "Dan gaat hij heel boos zijn en op scherp staan. Dat uh, dat is flink angstaanjagend. Hij gaat een gekooid dier zijn, woest en helemaal gevuld". Tyson lijkt zijn eerdere beslissing te hebben herzien en heeft aangegeven dat het zelfs mogelijk is dat hij high de ring in gaat. Dit onthulde hij tijdens een optreden bij Jimmy Kimmel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie