Sport

Mike Tyson zet beschamende tatoeage als hij verliest van Jake Paul

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson zet beschamende tatoeage als hij verliest van Jake Paul

Jake Paul maakt zijn opwachting tegen de legendarische bokser Mike Tyson en belooft grote beloningen. Als Mike Tyson het langer dan vier rondes uithoudt, ontvangt hij maar liefst vijf miljoen dollar. Maar, lukt het hem niet? Dan wacht er een ongebruikelijke straf voor het zwaargewicht.

Mike Tyson moet beschamende tatoeage zetten als hij verliest

Jake Paul deinst niet terug voor het grote gevecht en doet er zelfs nog een schepje bovenop. Zo postte hij een TikTok-video met daarin een extra beloning voor Mike Tyson. "Mikey, Mikey. Ik geef jou vijf miljoen dollar extra, als je het vier rondes met mij uithoudt in de ring." Dat klinkt voor velen misschien als een aanlokkelijk aanbod, maar er zit ook een addertje onder het gras. Zo waarschuwt Jake Paul voor hetgeen wat Mike Tyson te wachten staan, als hij het niet vier rondes uit kan houden tegen hem. "Maar als dat niet lukt, moet je een tatoeage laten zetten waarop staat: 'I Love Jake Paul'." Of Mike Tyson deze uitdaging ook echt aangaat, is nog maar de vraag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Controversie rondom de leeftijd en gezondheid van Mike Tyson

Los van de miljoenen en de eventuele tatoeage, blijft de vraag onder fans of Mike Tyson überhaupt wel in staat is om het gevecht met Jake Paul aan te gaan. De 58-jarige bokser kampt namelijk met aardig wat gezondheidskwalen en -risico's als hij dit gevecht aangaat. Zo moest Mike Tyson de oorspronkelijke datum van het gevecht op 20 juli afblazen, vanwege een maagzweer. En onlangs gaf de drievoudig wereldkampioen een zorgelijke gezondheidsupdate waarin hij deelde dat het moeilijk voor hem is om te lopen.

Dit is wanneer het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson plaatsvindt

Vanwege deze factoren zetten veel fans en critici hun vraagtekens bij de eerlijkheid van dit gevecht, aangezien het laatste officiële gevecht van Mike Tyson al sinds 2005 geleden is. Als het langverwachte gevecht doorgaat, zal het op 15 november plaatsvinden in Dallas. Fans die er niet live bij kunnen zijn hoeven niet te treuren, want de wedstrijd wordt live uitgezonden op Netflix en belooft een spannend spektakel te worden voor kijkers wereldwijd.

Ster advertentie
Ster advertentie