FunX Amsterdam

Ronnie Flex kondigt zijn derde show aan in Carré: "Het wordt een gala"

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex kondigt zijn derde show aan in Carré: "Het wordt een gala"

Ronnie Flex heeft nóg een show aangekondigd aan in Carré. De succesvolle artiest maakte dit nieuws wederom bekend via zijn Instagram. Ronnie Flex zal zijn album Rémi dit jaar en volgend jaar performen in Amsterdam.

Derde show van Ronnie Flex in Carré

Via Instagram geeft Ronnie Flex de derde datum van zijn show aan. Zo schrijft hij: "Another one!" De veelzijdige rapper laat daarbij weten dat zijn derde show volgend jaar plaats zal vinden. "Op 19 februari 2025 doen we een derde show van Rémi in Carré!", aldus Ronnie Flex. Hij laat zijn fans ten slotte weten dat dit ook echt de allerlaatste kans is om een kaartje te kunnen bemachtigen voor één van zijn shows. "Dit is écht de laatste dus wees spits!" De ticketverkoop zal, net zoals de aankondiging van zijn tweede show, plaatsvinden op vrijdag 4 oktober om 12:00 uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijzondere dresscode

Via Threads vertelde Ronnie Flex ook aan zijn fans dat ze zich op een speciale manier moeten kleden voor zijn show in Carré. Zo schreef hij: "'Rémi'in Carré is een gala. Zorg dat je je drip op orde hebt." Voor Ronnie is de vibe van zijn show heel duidelijk: hij wil namelijk dat "het voor iedereen voelt alsof ze naar een schoolfeest gaan tijdens de Kerst". Dus pak je black tie en je galajurk maar vast uit je kast, als je kaarten kan scoren voor Rémi.

foto: Threads: ronnieflex

Ster advertentie
Ster advertentie