Entertainment

Ronnie Flex sluit zich af van buitenwereld: "Ik kies voor mezelf"

foto: YouTube: RTL Talkshow
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex sluit zich af van buitenwereld: "Ik kies voor mezelf"

Ronnie Flex is van plan om zich de komende tijd wat meer van de buitenwereld af te sluiten. Dat laat de rapper weten via Threads. Het besluit zou te maken kunnen hebben met de release van zijn volgende album, dat volgens Ronnie ook in aantocht is.

Ronnie Flex kiest voor zichzelf

Dat Ronnie Flex een bewogen jaar meemaakt, is een understatement. De rapper vocht begin dit jaar openlijk een conflict met zijn voormalige label Top Notch uit en vertelde onlangs bij Real Talk met Fernando wat voor impact de gebeurtenissen op hem hebben. Het komt dan misschien ook niet als een verrassing dat Ronnie van plan is om zich terug te trekken. "De komende maanden kies ik echt even voor mezelf, man", schrijft hij via Threads.

In zijn bericht maakt Ronnie Flex vervolgens duidelijk dat hij niet de headspace heeft om voor anderen klaar te staan. "Ik ga even op die story mode. Mij niet bellen voor hulp." De rapper wil zich volledig op zichzelf richten. "Ik ga mijn eigen leven regelen. Help mij maar."

foto: Threads

Nieuw album

Het besluit van Ronnie Flex om zich wat meer van de buitenwereld af te sluiten, kan te maken hebben met de release van zijn volgende album. De rapper laat namelijk via Threads weten dat de plaat niet lang meer op zich laat wachten. "Ik ga het de komende twee maanden afronden en geef mezelf tot 1 oktober." Als we Ronnie mogen geloven, belooft het album veel goede muziek te bevatten. "Pff, terug in love met mijn nieuwe album, man. Het is goed dat ik even een stap terug heb genomen, om er nu weer op terug te komen."

Wanneer het nieuwe album precies dropt, is op dit moment nog niet bekend. Maar zijn fans zullen in ieder geval blij zijn dat ze waarschijnlijk dit jaar nog een nieuwe plaat van Ronnie Flex kunnen verwachten.

foto: Threads

Ster advertentie
Ster advertentie