Entertainment

Cassie zou bezig zijn met een muzikale comeback na 'Diddy'-zaak

foto: Cassie via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Cassie zou bezig zijn met een muzikale comeback na 'Diddy'-zaak

Wellicht niet meer zo'n Long Way 2 Go voor Cassies muziekcarrière, want de zangeres zou druk bezig zijn met haar muzikale comeback. Dat meldt een bron namelijk aan Daily Mail.

Cassie bezig met muziekcarrière

Cassie denkt erover om weer muziek uit te brengen. Nu Diddy vastzit en zijn oude teamleden opstappen, overweegt ze een comeback in de muziekindustrie. Volgens de bron is ze dan ook klaar om haar nieuwe tracks met de wereld te delen.

Dit is niet de eerste keer dat fans horen over Cassie die mogelijk terugkomt in de muziek. Vorig jaar december onthulde haar voormalige samenwerkingspartner Ryan Leslie dat ze plannen had voor een tour. "De laatste keer dat we spraken, was ze aan het plannen voor een tour", zei hij over hun gesprek. Of en wanneer Cassie nieuwe muziek uitbrengt of weer op tournee gaat, blijft onduidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cassie klaagde Diddy aan

In november van vorig jaar diende Cassie een schokkende rechtszaak in tegen haar ex Diddy, waarin ze hem beschuldigde van seksueel misbruik, mishandeling en meer. Haar aanklacht was de eerste in een reeks, want na Cassie’s verhaal kwamen er meer meldingen van anderen over de zakenman. Diddy is sindsdien gearresteerd en wordt nu aangeklaagd voor onder andere afpersing en mensenhandel. Als hij schuldig wordt bevonden aan alle aanklachten, dan kan hij naar verluidt een minimumstraf van 15 jaar of zelfs levenslang krijgen.

Ster advertentie
Ster advertentie