Entertainment

Diddy laat via Instagram van zich horen vanuit de gevangenis

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy laat via Instagram van zich horen vanuit de gevangenis

Vorige maand werd Diddy opgepakt op verdenking van seksueel misbruik, mensenhandel en het leidinggeven aan een criminele organisatie. Logischerwijs mag de 54-jarige rapper dan ook geen contact hebben met de buitenwereld. En al helemaal niet via het gebruik van een smartphone in de gevangenis. Toch wist Diddy zijn boodschap met de hele wereld te delen via Instagram.

Diddy feliciteert jongste dochter vanuit gevangenis op Instagram

Op Instagram feliciteerde Diddy zijn jongste dochter Love met haar tweede verjaardag. Daarbij werd er op het Instagramkanaal van Diddy een fotoslide gepost met in totaal vier foto. Op twee van de foto’s stond de tweejarige Love alleen op het kiekje en op de andere twee foto’s was het peutertje met haar vader te zien. Daarbij schreef de vader aan zijn jongste van zijn zeven kinderen vier keer “fijne verjaardag”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diddy zet reacties uit voor Instagrampost

Het is voor Instagramgebruikers niet mogelijk om een reactie te plaatsen onder de fotopost van Diddy’s jongste dochter Love. De enige posts die de 54-jarige verdachte op dit moment op zijn Instagramfeed heeft staan zijn zijn jongste dochter en achttienjarige dochter Chance Combs. Mogelijk zijn de heftige reacties onder de post van zijn dochter Chance en een eerdere post van Love een reden geweest om de reacties op Love’s verjaardagspost uit te zetten. Het is momenteel niet bekend wie de foto’s op Instagram gepost heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Minderjarige slachtoffers treden naar buiten

Hoewel Diddy zelf dochters en zonen heeft, wordt hij ervan verdacht meer dan 120 mensen seksueel misbruikt te hebben. Deze groep van vermeende slachtoffers bestaat uit een gelijke man/vrouw verhouding. Ruim twintig mensen uit deze groep zou minderjarig zijn geweest ten tijde van het vermeende misbruik. Het jongste slachtoffer was naar verluidt negen jaar oud. Op 5 mei 2025 zal de rechtszaak tegen Diddy van start gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie