Up 2 Date

Zes nieuwe aanklachten tegen Diddy: “Zestienjarige jongen moest broek uittrekken”

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zes nieuwe aanklachten tegen Diddy: “Zestienjarige jongen moest broek uittrekken”

Het ziet er slecht uit voor Diddy. De rapper die enige tijd verdacht wordt van seksueel misbruik, mensenhandel en het leidinggeven aan een criminele organisatie werd officieel aangeklaagd door 120 slachtoffers. Sinds kort liggen er zes nieuwe aanklachten van twee vrouwen en vier mannen, zo meldde de NOS. Een van de mannen was zestien op het moment dat hij misbruikt zou zijn door de 54-jarige artiest: “Hij zat aan mijn geslachtsdeel.”

Diddy zat aan geslachtsdeel van zestienjarige jongen

Volgens de nieuwe aanklachten van de zes slachtoffers zou Diddy ook nog twee vrouwen hebben verkracht en vier mannen hebben seksueel hebben misbruikt. Een van de mannelijke slachtoffers, die ten tijde van het vermeende misbruik zestien jaar oud was, vertelde in de aanklacht dat hij van de labelbaas zijn broek uit moest trekken. Diddy zou hem hebben wijsgemaakt dat het uittrekken van je broek een standaardritueel is om een groot artiest te worden. Nadat het jongetje zijn broek had uitgetrokken, zou Diddy aan zijn geslachtsdeel hebben gezeten. Het misbruik zou zich hebben afgespeeld tijdens een beruchte White Party van de invloedrijke artiest.

Vrouw werd verkracht en bedreigd met de dood

Een van de twee vrouwen die onlangs naar voren stapte met een nieuwe aanklacht tegen Diddy heeft ook geen goed woord voor de 54-jarige rapper. Zo zou hij de vrouw gedwongen hebben om hem en zijn vriend oraal te bevredigen. Ook zou Diddy haar met de dood hebben bedreigd om haar nog zwaarder onder druk te zetten.

Rechtszaak begint op 5 mei 2025

Momenteel zijn er bijna 130 vermeende slachtoffers die een aanklacht hebben ingediend tegen Diddy. Het jongste slachtoffer was mogelijk negen jaar oud. Momenteel zit de artiest opgesloten in het Metropolitan Detention Center. Daar wacht hij zijn strafproces af die gepland staat voor 5 mei 2025. Eerder deed de 54-jarige rapper en producer een verzoek om zijn proces in vrijheid af te wachten. Zijn borgsom van 50 miljoen dollar werd echter geweigerd.

Ster advertentie
Ster advertentie