Entertainment

Go-go danseres Adria English onthult schokkende gebeurtenissen tijdens White Party's van Diddy

foto: EPA - Facebook: Adria English
  1. Newschevron right
  2. Go-go danseres Adria English onthult schokkende gebeurtenissen tijdens White Party's van Diddy

Adria English, een voormalige go-go danseres en volwassen filmster, heeft een gedetailleerd en schokkend verhaal gedeeld over haar ervaringen tijdens de beruchte White Party's van Diddy begin '00. In een exclusief interview met de Daily Mail vertelt ze hoe ze naar eigen zeggen seksueel werd misbruikt en zelfs werd verhandeld tijdens een van zijn 'high-profile evenementen' waar enorm veel beroemdheden aanwezig waren.

Adria English werd 'verkocht' aan andere celebrity's

Adria English beweert dat de seksuele ontmoetingen plaatsvonden in afgezonderde delen van Diddy's huizen, ver weg van de ogen van de nietsvermoedende feestgangers. Ze geeft ook toe dat ze seks had met verschillende celebrity-gasten, maar vanwege haar lopende rechtszaak weigert ze hun namen te noemen. Ze beschrijft verder hoe ze Diddy ontmoette in 2004 en voor hem begon te werken als go-go danseres op zijn feestjes. Kort daarna begon Diddy haar aan zijn celebrity-gasten te "verkopen", waarbij hij zou zijn betaald voor haar seksuele diensten. "Ik wist niet dat het iets seksueels zou worden", verklaart Adria English tegenover Daily Mail. De 36-jarige danseres stopte in 2009 met werken voor Diddy na jaren van gebroken beloften vanuit zijn kant. Adria English beweert dat ze stopte, omdat ze het gevoel had dat ze werd misbruikt en uitgebuit.

Diddy probeerde de vriend van Adria English een 'blowjob' te geven

Naast haar ervaringen op de feestjes, beweert de filmster dat Diddy ook seksuele handelingen probeerde te verrichten bij haar toenmalige vriend tijdens een casting voor zijn kledinglijn Sean John. Zo zegt ze zich nog goed te kunnen herinneren hoe haar ex woedend de kamer verliet en tegen haar schreeuwde: "Die klootzak probeerde me een blowjob te geven." Een maand nadat ze Diddy had aangeklaagd, diende Adria English een politierapport in, maar volgens de autoriteiten was er niet genoeg bewijs om haar claims verder te onderzoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie van Diddy's team op de beschuldigingen van Adria English

In reactie op de aantijgingen verklaart een woordvoerder van Diddy dat Adria English volledig verzonnen verhalen vertelt. "Nog geen drie maanden na het indienen van haar rechtszaak tegen Sean Combs, is Adria English door beide advocaten gedumpt, nadat ze compleet verzonnen verklaringen had afgelegd," luidt de verklaring. "Zoals we vanaf het begin hebben gezegd, kan iedereen een rechtszaak indienen zonder bewijs - en dit geval is daar een duidelijk voorbeeld van."

Diddy blijft volhouden dat de beschuldigingen vals zijn en dat hij nooit iemand seksueel heeft misbruikt of verhandeld. Toch staat de muziek- en mediamagnaat voor meerdere rechtszaken, waarbij meer dan 120 mensen van plan zijn hem aan te klagen voor seksueel misbruik.

Ster advertentie
Ster advertentie