Entertainment

Tyrese draagt neppe sieraden: "Ik hoef niet populair te zijn"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tyrese draagt neppe sieraden: "Ik hoef niet populair te zijn"

In een recent interview met The Breakfast Club deed Tyrese een opvallende onthulling: de armband die hij droeg was nep. Tijdens een gesprek over authenticiteit en zijn ervaringen tijdens de Masked Singer, vertelde Tyrese met tranen in zijn ogen dat de sieraden die hij droeg tijdens het interview niet echt waren.

Tyrese draagt neppe sieraden

"Als alles morgen eindigt, heb ik jullie nooit voorgelogen", zei Tyrese terwijl hij de armband van zijn pols haalde. "Geen van de sieraden die ik draag is echt." Tyrese gaf aan dat hoewel de armband er echt uitziet, hij deze voor slechts 23 dollar heeft gekocht. "Het ziet er niet nep uit toch?" voegde hij eraan toe.

In een ander deel van het interview probeerde Tyrese te zeggen dat sommige sieraden wel duur waren. “Ik slaap niet slechter omdat ik zo graag populair wil zijn. Ik doe niet mee aan de wedstrijd voor aandacht. Ik hoef geen sieraden, waarvan mijn huishoudster de prijs niet eens weet." Vervolgens suggereerde hij dat zijn oorbellen 250.000 dollar waard waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tyrese vraagt om meer aandacht voor mannen

Tyrese riep in het interview ook op tot meer aandacht voor mannen die traumatische ervaringen ondergaan. "Wanneer er een scheiding plaatsvindt, zijn vrouwen niet de enige die getroffen zijn. Wanneer er een miskraam is, moeten mannen ook niet overgeslagen worden. Stop met alleen vrouwen te controleren en kijk ook naar de mannen."

Ster advertentie
Ster advertentie