Entertainment

Justin Bieber is mentaal verwoest na schokkende Diddy schandalen: "Vind het walgelijk"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber is mentaal verwoest na schokkende Diddy schandalen: "Vind het walgelijk"

De ernstige beschuldigingen over de schokkende schandalen van Diddy die onlangs aan het licht kwamen, hebben een zware impact gemaakt Justin Bieber. De zanger voelt zich naar verluidt mentaal gebroken door de situatie. Justin Bieber had jarenlang een hechte vriendschap met Diddy en "vindt de schandalen walgelijk". Insiders vertellen dat de artiest zich om deze reden zo veel mogelijk probeert te distantiëren van zijn oude vriend.

De impact van Diddy's schokkende schandalen op Justin Bieber

Volgens bronnen dicht bij de zanger heeft Justin Bieber het moeilijk met de beschuldigingen tegen Diddy, die variëren van mensenhandel tot seksuele uitbuiting. Zo zegt een insider van US Weekly: "Hij deelt een lange geschiedenis met Diddy en hij heeft het moeilijk met de verwerking van de vele aantijgingen." Ondanks dat de twee in het verleden erg close waren, wil de zanger zich nu volledig focussen op de positieve aspecten in zijn leven, zoals zijn nieuwe rol als vader. "Zijn geluk als vader heeft zijn angst voor Diddy overtroffen", aldus de insider.

De geschiedenis van Diddy en Justin Bieber

Diddy’s reputatie wordt naast de ernstige aanklachten extra besmeurd door video’s die rondgaan, waarin hij en Justin Bieber samen te zien zijn. Een video uit 2011 waarin Diddy en hij op de Jimmy Kimmel Show praten over hun vriendschap wekt nu bijzondere aandacht. In diezelfde show grapte Bieber over het krijgen van een Lamborghini van Diddy, wat in het licht van de huidige beschuldigingen dubbelzinnig overkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Bieber wil niets meer met Diddy te maken hebben

Volgens insiders wil Justin Bieber niets meer met Diddy te maken hebben en ziet hij hun relatie als een afgesloten hoofdstuk. "Hij wil niks met Diddy te maken hebben. Het is iets uit zijn verleden en hij wil dat ook in het verleden laten", vertelt de insider. Met de focus op zijn familie hoopt de zanger de negatieve invloed van de schokkende schandalen dan ook achter zich te kunnen laten.

Ster advertentie
Ster advertentie