Entertainment

Janice Combs reageert op beschuldigingen Diddy na arrestatie: "Mijn zoon is geen monster"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Janice Combs reageert op beschuldigingen Diddy na arrestatie: "Mijn zoon is geen monster"

Janice Combs, de moeder van Diddy, heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen van mensenhandel en seksuele mishandeling van haar zoon sinds zijn arrestatie. In een openbare verklaring verdedigt ze Diddy en zegt dat hij "geen monster is".

Janice Combs neemt het op voor haar zoon Diddy

Janice Combs bracht op 6 oktober een verklaring naar buiten via haar advocaat, Natlie G. Figgers, waarin ze het volgende zei: "Het is hartverscheurend om mijn zoon zo beoordeeld te zien worden, niet op basis van de waarheid, maar op basis van een verhaal dat uit leugens is opgebouwd. Het voelt als een publieke lynchpartij, waarin mijn zoon niet de kans krijgt om zijn onschuld te bewijzen. Net als ieder mens verdient mijn zoon een eerlijke rechtszaak om zijn kant van het verhaal te delen en zijn onschuld te bewijzen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Janice Combs reageert op beelden mishandeling Cassie

De 83-jarige Janice Combs ging ook in op de relatie van haar zoon met Cassie en het gewelddadige incident dat werd vastgelegd door hotelcamera's. Ze gaf toe dat haar zoon misschien niet altijd volledig eerlijk is geweest over bepaalde zaken: "Soms liggen waarheid en leugen zo dicht bij elkaar dat het beangstigend is om één deel van het verhaal toe te geven, vooral als die waarheid buiten de norm valt."

Janice Combs suggereerde dat Diddy onterecht wordt beschuldigd en verwees naar mensen die ten onrechte werden veroordeeld vanwege hun imago. Ze gelooft ook dat de rechtszaken tegen Diddy worden gedreven door financiële motieven: "Deze leugens zijn gemotiveerd door mensen die financieel gewin nastreven, niet gerechtigheid."

Ster advertentie
Ster advertentie