Entertainment

Diddy's advocaat reageert op 1000 flessen babyolie van Diddy: "Weet niet waarom je zoveel nodig hebt"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy's advocaat reageert op 1000 flessen babyolie van Diddy: "Weet niet waarom je zoveel nodig hebt"

Diddy’s advocaat Marc Agnifilo heeft gereageerd op de berichten dat er meer dan duizend flessen babyolie en glijmiddel zijn ingenomen van Diddy. In een interview laat de advocaat weten dat hij niet begrijpt waarom het er zoveel waren.

Advocaat Diddy over 1000 flessen babyolie

In een snippet van de aankomende documentaire The Downfall of Diddy: The Indictment is te zien hoe de advocaat van Diddy spreekt over zijn arrestatie. De advocaat werd gevraagd naar de inname van de babyolie en glijmiddel, die waarschijnlijk werden gebruikt voor Diddy’s 'Freak Off' seksfeestjes. Agnifilo beweert dat de 'Freak Offs' met consent gebeurde en begrijpt niet waarom er zoveel focus ligt op de flessen babyolie.

"Ik weet niet waar het aantal duizend vandaan komt", zei Agnifilo in het interview. "Ik kan me niet voorstellen dat het duizend flessen zijn. Ik weet niet echt wat dat met iets te maken heeft. Eén fles babyolie gaat heel lang mee, dus waarom zou je er duizend nodig hebben? Kijk, hij heeft een groot huis. Hij koopt in bulk, weet je wel? Ik geloof niet dat het er duizend waren. Laten we gewoon zeggen dat het er veel waren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diddy gearresteerd door politie in New York

In de afgelopen tijd zijn er verschillende mensen geweest die Diddy officieel aan hebben geklaagd voor onder andere verkrachting, seksuele uitbuiting, mensenhandel, mishandeling en afpersing. Tijdens het onderzoek heeft de politie verschillende huiszoekingen in zijn woningen in Miami en Los Angeles.

Volgens de advocaat van Diddy is zijn cliënt gearresteerd op verdenking van afpersing en seksuele uitbuiting. In het kader van het onderzoek is Diddy vrijwillig is terugverhuisd naar New York. Zijn advocaat zegt dat de aanklagers zijn volle medewerking kunnen verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie