Entertainment

Boef juicht tourmanager toe tijdens GLORY-gevecht: "Hij gaat iemand KO slaan"

foto: Instagram: cvgeorge
  1. Newschevron right
  2. Boef juicht tourmanager toe tijdens GLORY-gevecht: "Hij gaat iemand KO slaan"

Boef staat aanstaande zaterdag voor zijn grootste optreden ooit in Ziggo Dome. Het is echter niet de enige reden waarom deze dag speciaal zal worden voor de rapper en zijn team. Zijn tourmanager Colin George zal op dezelfde dag aantreden voor zijn GLORY-debuut en daar heeft Boef nu al zin in.

Tourmanager Boef staat voor GLORY-debuut tijdens Ziggo Dome show

Colin George zal zaterdag vechten tegen de Albaniƫr Asdren Gashi. Boef heeft in zijn Instagram Story aangegeven zeker te zullen kijken naar het debuut van zijn tourmanager. "Voor de show snel checken hoe hij iemand knock-out slaat", aldus Boef. Daarbij postte hij een flyer van de kickboks affiche waarop Colin George te zien is met zijn aankomende tegenstander. Beide vechters hebben het merendeel van hun partijen winnend afgesloten. Zo won George 23 van zijn 34 partijen waar Gashi 17 partijen won van zijn 22 gevechten.

foto: Instagram: Boef

Boef juicht tourmanager toe

Boef keert voor Ziggo Dome show terug naar Alkmaar

In het kader van Boefs grootste show ooit, keerde de rapper samen met Ouassima terug naar Alkmaar. Zo liet de 31-jarige artiest het huis zien waar hij opgroeide en ook zijn favoriete plekken in de Noord-Hollandse stad. In het interview gaf Boef aan misschien ooit het huis waarin hij opgroeide te willen kopen.

Ster advertentie
Ster advertentie