Entertainment

Cardi B opgenomen in ziekenhuis na medisch noodgeval

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cardi B opgenomen in ziekenhuis na medisch noodgeval

Cardi B heeft op het laatste moment een van haar optredens afgelast. Ze was eigenlijk de headliner op ONE MusicFest, een populair festival dat dit weekend plaatsvindt in Central Park, Atlanta. Via social media deelt Cardi B dat ze het optreden af moest zeggen, vanwege gezondheidsproblemen.

Cardi B last festivaloptreden af

Cardi B deelde via X dat ze het festivaloptreden met pijn in haar hart af moet zeggen. "Ik vind het zo jammer om dit nieuws te moeten delen, maar ik heb de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen om te herstellen van een medisch noodgeval en ik zal niet kunnen optreden op ONE MusicFest. Het breekt mijn hart dat ik mijn fans dit weekend niet kan zien en ik zou echt willen dat ik erbij kon zijn."

Hoewel de details van haar recente ziekenhuisopname onbekend blijven, verzekerde Cardi B haar fans dat ze binnenkort weer op het podium zal staan. "Bedankt voor jullie begrip en ik zal snel beter en sterker terugkomen. Maak je geen zorgen. Ik zie jullie snel. Ik hou van jullie", aldus Cardi B.

foto: X: Cardi B

Gezondheidsproblemen van Cardi B in het verleden

Dit is niet de eerste keer dat Cardi B gezondheidsproblemen heeft ondervonden. In augustus onthulde ze dat ze in het ziekenhuis was beland na een ongeluk waarbij ze een bindweefselband in haar bekken scheurde tijdens haar zwangerschap. Deze complicatie zorgde voor hevige pijn en een dreigende vroeggeboorte, maar gelukkig beviel ze later zonder verdere problemen.

Ster advertentie
Ster advertentie