Entertainment

Baby van Stephen en Ayesha Curry op hoofd geslagen door Franse politie

foto: YouTube: The Hollywood Fix
  1. Newschevron right
  2. Baby van Stephen en Ayesha Curry op hoofd geslagen door Franse politie

De baby van basketballer Stephen Curry en zijn vrouw Ayesha is door Franse politieagenten op het hoofd geslagen. Het incident vond plaats, nadat de NBA-speler het olympisch kampioen basketbal won met zijn team. De actrice was volledig in tranen, nadat haar drie maanden oude baby de harde klap incasseerde en niemand ingreep.

Gouden medaille voor Stephen Curry

Na de overwinning van Team USA in de basketbalfinale barstte er een uitbundig feest los. Midden in al dat gefeest, met familieleden en vrienden van de spelers, sloeg de sfeer ineens om in paniek. Draymond Green, een teamgenoot van Stephen Curry, zei later dat een kind een andere speler per ongeluk werd geraakt door iets. Dit zorgde ervoor dat de lokale beveiliging meteen in actie kwam. De Franse politie, die aanwezig was om de boel in de gaten te houden, greep snel in. Maar in plaats van de rust terug te brengen, leek hun optreden de situatie alleen maar erger te maken. Een Franse politieagent had namelijk op het hoofd van Ayesha Curry's baby geslagen.

Baby van Ayesha Curry op hoofd geslagen

In een video die opdook van The Hollywood Fix is te zien dat Ayesha Curry duidelijk geëmotioneerd was na het incident. Daarbij zie je ook dat haar schoonmoeder, Sonya een discussie aanging met de Franse politie. Zo schreeuwde ze dat "iemand baby Caius Chai heeft aangeraakt", het vierde kind van het paar, dat in mei te vroeg werd geboren. Ook Green zegt in de video dat iemand het hoofd van de babyjongen heeft geraakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Franse politie biedt excuses aan

Na het incident en een woordenwisseling met de politie, wilde de familie te situatie zo snel mogelijk verlaten. Maar ze werden tegengehouden door de Franse agenten. Uiteindelijk verontschuldigde een van hen zich voor wat de baby was aangedaan. "I am sorry for the baby. Okay?", zei hij. Toch werd de familie er niet doorgelaten, tot grote frustratie van Green die zei: "Dus nadat hij inslaat op het hoofd van de baby, is er nog steeds niets wat jullie kunnen doen om hen hier weg te krijgen?" Kort daarna werd de video beëindigd. De 36-jarige NBA-speler was niet aanwezig tijden het incident en het koppel heeft er publiekelijk nog niets over uitgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie