Entertainment

Zanger onthult nare ervaringen met Ali B tijdens 'Ali B op Volle Toeren': "Niemand die er iets van zei"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zanger onthult nare ervaringen met Ali B tijdens 'Ali B op Volle Toeren': "Niemand die er iets van zei"

Na de veroordeling van Ali B blijft de lijst van BN'ers die hun nare ervaringen delen over de zakenman alsmaar groeien. Zo onthulde zanger George Baker van hits zoals Little Green Bag en Paloma Blanca een aantal negatieve ervaringen die hij met Ali B had.

George Baker deelt zijn ervaring met Ali B

George Baker werkte met Ali B samen aan het populaire tv-programma Ali B op Volle Toeren. In een recent interview met Story maakt de zanger duidelijk dat hij niet meer met de BN'er in zee wil. "Ali B is de eerste die is veroordeeld. Ik zou ook niet meer met hem willen werken. Niet eens vanwege die veroordeling, maar omdat hij echt niet aardig is."

Onprofessioneel gedrag en machtsmisbruik

George Baker ging verder in op zijn ervaring en onthulde dat Ali B zich niet altijd professioneel gedroeg, vooral tegenover zijn crew. "Ik vind hem een van de grootste acteurs die ik ooit gezien heb. Zijn gedrag was niet altijd even fijn. Niet tegenover mij, maar tegenover zijn crew. En niemand die hem ermee confronteerde. Dan zie je weer die machtspositie. Daarna heb ik voorgenomen om nooit meer met hem te werken. Hij staat bij mij op de zwarte lijst", aldus de zanger

George Baker is niet de eerste BN'er die zich uitlaat over zijn negatieve ervaringen met Ali B. Zo ging onder meer journalist en programmamaker Harry Vermeegen hem voor. Vermeegen vertelde eerder dat hij een WK-hit op moest gaan nemen voor een programma samen met Ali B en dat de BN'er het niet kon waarderen dat de programmamaker Ali B aanwijzingen gaf. "Ik gaf aan wat er moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei 'Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat'. Ali had een soort entourage bij zich, kijkt hen aan en zegt: 'Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!' Die gasten allemaal meelachen. Ali werd me toen een potje hatelijk en vervelend, die Ali B. Echt, daar lusten de honden geen brood van!"

Ster advertentie
Ster advertentie