Entertainment

Yung Filly in Australië opgepakt na schokkende verdenkingen met vrouwelijk slachtoffer

foto: Instagram: Yung Filly
  1. Newschevron right
  2. Yung Filly in Australië opgepakt na schokkende verdenkingen met vrouwelijk slachtoffer

De meesten zullen Yung Filly kennen als een vrolijke Youtuber die ook muziek maakt. De 29-jarige Brit was zaterdag 28 september voor een optreden in Australië. In de stad Perth zou Yung Filly zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan enkele nare vergrijpen met een twintigjarig slachtoffer.

Yung Filly verdacht van strafbare feiten met vrouwelijk slachtoffer

Yung Filly vertrok na zijn optreden in Perth naar de Australische stad Brisbane. De lokale politie vloog van het westelijke Perth naar het oostelijk gelegen Brisbane om de Britse Youtuber op te pakken na enkele heftige verdenkingen. Yung Filly zou na zijn optreden in Perth mogelijk een vrouw hebben verkracht, aangerand, mishandeld en hebben gewurgd tot ze bijna niet meer kon ademen. Dit alles zou zich hebben afgespeeld op de hotelkamer van de internetpersoonlijkheid.

Yung Filly op borgtocht vrij met strenge voorwaarden

Kort na de arrestatie is Yung Filly op borgtocht vrijgelaten nadat hij 100.000 Australische dollars betaalde. Bij zijn voorlopige vrijlating komen ook strenge voorwaarden kijken, zo meldde het Australische ABC News. Volgens het nieuwsplatform mag de Youtuber Australië niet verlaten en moet hij zich dagelijks melden bij de politie. Daarnaast mag hij geen contact hebben met het slachtoffer en mag hij niets op social media posten over de zaak.

Ster advertentie
Ster advertentie