Entertainment

Denzel Washington schreeuwde ooit op feest naar Diddy: “Je hebt voor niemand respect”

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Denzel Washington schreeuwde ooit op feest naar Diddy: “Je hebt voor niemand respect”

Inmiddels is bekend dat er erg veel nare dingen gebeurde op de beruchte feesten van Diddy. De rapper, die nu bijna twee weken vastzit op verdenking van o.a. seksueel misbruik, nodigde veel bekendheden uit. Zo was ook topacteur Denzel Washington ooit van de partij. Volgens de Amerikaanse website Us Weekly zou Washington in 2003 naar de artiest geschreeuwd hebben: “Je hebt voor niemand respect.”

Denzel Washington werd woest tijdens feest

Het nieuws dat Denzel Washington ruim twintig jaar geleden boos uitviel tegen Diddy komt van iemand die destijds bevriend was met de rapper. Volgens de bron zouden Denzel Washington en zijn vrouw rond zonsopgang iets hebben gezien wat hen boos maakte. Wat dat precies was, heeft Us Weekly niet gemeld, maar dat was voor de acteur reden genoeg om te schreeuwen tegen rapper en boos weg te lopen.

Honderden slachtoffers waaronder minderjarigen

Momenteel wordt Diddy aangeklaagd vanwege seksueel misbruik, seksueel misbruik van minderjarigen, mensenhandel en het leiden van een criminele organisatie. De 54-jarige rapper mocht zijn zaak niet in vrijheid afwachten omdat hij vluchtgevaarlijk zou zijn. Daarom zit hij nu vast in het Metropolitan Detention Center. Onlangs werd bekend dat er meer dan honderd slachtoffers naar voren zijn gestapt. Meer dan twintig daarvan waren minderjarig en de jongste zelfs negen jaar oud.

25 jaar geleden werd eigen arrestatie voorspeld

Diddy wist 25 jaar geleden al dat zijn beruchte feesten tot een arrestatie konden leiden. Zo zei hij in 1999 tegen Entertainment Tonight: "Ze zullen me waarschijnlijk arresteren en allerlei gekke dingen doen, alleen omdat we plezier willen hebben." Destijds stelde de gedetineerde artiest dat mensen zijn feesten mogelijk “ongemakkelijk” vinden. "Wanneer je een ander element in de omgeving van mensen introduceert, dingen die de horizon van mensen verbreden, voelen mensen zich geïntimideerd. Er zijn veel mensen die zich daar ongemakkelijk bij voelen."

Ster advertentie
Ster advertentie