Entertainment

IShowSpeed zet alles op alles om het backflip-record te verbreken in 24 uur

foto: YouTube: IShowSpeed
  1. Newschevron right
  2. IShowSpeed zet alles op alles om het backflip-record te verbreken in 24 uur

IShowSpeed blijft zijn fans verrassen met unieke content. Na zijn recente reizen door Europa en Zuidoost-Azië, kiest hij vandaag voor een spannende uitdaging in een wat kleinere setting. Hij is namelijk live aan het streamen vanuit een kamer met matten op vloer, omdat hij het wereldrecord 'meest aantal backflips binnen 24 uur' wil verbreken.

IShowSpeed moet 42 backflips per uur doen

Vandaag probeert IShowSpeed het record te verbreken van de meeste backflips binnen 24 uur, een uitdaging die het uiterste vergt van zijn fysieke kracht en doorzettingsvermogen. Het huidige wereldrecord staat op maar liefst 1008 backflips, dus de streamer zou dan meer dan 42 backflips per uur moeten doen om het record te verbreken. IShowSpeed is al aardig op weg en heeft binnen zijn eerste uur al meer dan 150 backflips achter de rug.

Hij neemt het verbreken van het record erg serieus, zo krijgt hij hulp van iemand die hem helpt met stretchen en experimenteert de YouTuber met verschillende technieken om de pijn te minimaliseren en zijn energie te behouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom IShowSpeed het backflip-record wil verbreken

IShowSpeed staat bekend om zijn enthousiaste backflips, die hij altijd en overal uitvoert als hij opgewonden is. Nu wil hij zijn favoriete stunt inzetten om geschiedenis te schrijven. Inmiddels is er al bijna zeventien uur verstreken en heeft IShowSpeed al 660 backflips gedaan.

Met nog minder dan zeven uur te gaan, blijft het spannend of hij de 1008 backflips gaat halen en het record zal verbreken. Je kan de vooruitgang van IShowSpeed live zien via zijn YouTube-kanaal om te zien hoe hij zijn uitdaging aangaat in de laatste uren.

Ster advertentie
Ster advertentie