Entertainment

Advocaat slachtoffers Diddy: "Aanwezige celebs zullen voor rechter worden gesleept"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Advocaat slachtoffers Diddy: "Aanwezige celebs zullen voor rechter worden gesleept"

Tony Buzbee is onlangs naar voren gestapt als de advocaat van 120 vermeende slachtoffers van Diddy. Buzbee schokte de wereld, nadat hij bekendmaakte dat het jongste slachtoffer van de 54-jarige rapper negen jaar oud zou zijn. Onlangs maakte de advocaat nog iets opmerkelijks bekend: volgens Buzbee hebben meerdere beroemdheden die aanwezig waren op de beruchte feesten een schikking getroffen met de slachtoffers.

"Veel beroemdheden wisten van Diddy's bezigheden"

Dat Diddy niet de enige aanwezige was op zijn beruchte feesten moge duidelijk zijn. Naar verluidt nodigde de artiest veel bekendheden uit zoals medeartiesten, acteurs en ondernemers. Slachtofferadvocaat Tony Buzbee is erg duidelijk over de medeplichtigen van deze zogenaamde freak-offs: "Als je wist wat daar gebeurde, of je zag het gebeuren en je deed niets, dan heb je naar mijn mening een probleem", aldus advocaat Buzbee tegen TMZ.

Bekende vrienden van Diddy troffen schikking met slachtoffers

Volgens Buzbee moeten alle beroemdheden die het misbruik van Diddy stil hebben gehouden aangeklaagd worden. De advocaat heeft onthuld dat sommige beroemdheden al een schikking hebben getroffen met de slachtoffers. Deze schikkingen zijn bewust privé gehouden. Zo vertelde Buzbee: "In het belang van de slachtoffers proberen we deze zaken op te lossen zonder een publieke zaak te starten."

In september werd Diddy gearresteerd vanwege seksueel misbruik, mensenhandel en het leiding geven aan een criminele organisatie. De autoriteiten hebben de mogelijkheid om de rapper op borgtocht vrij te laten geweigerd. Momenteel zit de 54-jarige artiest vast in het Metropolitan Detention Center.

Ster advertentie
Ster advertentie