Entertainment

Vriendin Liam Payne reageert op zijn dood: "Hoopten binnen een jaar te trouwen"

foto: Kate Cassidy via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Vriendin Liam Payne reageert op zijn dood: "Hoopten binnen een jaar te trouwen"

Kate Cassidy heeft via Instagram voor het eerst gereageerd op de dood van haar vriend Liam Payne. De influencer deelde verschillende foto's van het koppel en schreef hierbij een hartverscheurend bericht.

Vriendin Liam Payne reageert op dood

Kate Cassidy heeft precies een week na de dodelijke val van Liam Payne gereageerd op zijn overlijden. "Mijn hart is gebroken op manieren die ik niet in woorden kan uitdrukken", schreef ze op Instagram. "Ik wou dat je kon zien hoeveel impact je op de wereld hebt gehad, zelfs nu het zo donker aanvoelt."

Ze vervolgt haar bericht met dat Liam haar beste vriend was en de liefde van haar leven. "Niets hiervan voelt echt en ik kan niet bevatten dat je er niet meer bent. Ik worstel om te begrijpen hoe ik moet leven in een wereld zonder jou aan mijn zijde. Samen mochten we weer kind zijn en altijd vreugde vinden in de kleinste dingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liam Payne en trouwen

Kate Cassidy deelde daarnaast ook een brief die Liam Payne een paar weken voor zijn overlijden had geschreven, waarin hij zijn hoop uitsprak om binnen het komende jaar met Cassidy te trouwen. "Het voelt alsof ik het beste deel van mezelf ben verloren", voegde ze toe in haar eerbetoon. "Liam, ik weet dat we voor altijd samen zullen zijn, maar niet op de manier die we hadden gepland. Je zult altijd bij me zijn. Ik heb een beschermengel gekregen. Ik zal van je houden voor de rest van mijn leven en daarna en onze dromen en herinneringen overal met me meedragen."

Dood Liam Payne

Liam Payne werd vorige week woensdag dood aangetroffen bij het CasaSur Palermo-hotel in Buenos Aires. Hij zou van de derde verdieping zijn gevallen, een hoogte van ongeveer 13 tot 14 meter. Volgens de directeur van de Argentijnse hulpdiensten lijkt Payne zich niet te hebben beschermd tegen de val, wat vaak wordt gezien bij mensen die bewusteloos of ernstig onder invloed zijn.

Uit het autopsierapport blijkt dat de zanger is overleden aan zwaar hoofdletsel, met zowel inwendige als uitwendige bloedingen. De onderzoekers concluderen dat Payne geen "reflexhouding" heeft aangenomen tijdens de val, wat erop kan wijzen dat hij bewusteloos was of in een andere staat van verminderde bewustzijn verkeerde.

Ster advertentie
Ster advertentie