Films, Series & TV

Van housewives naar spirituele reisleiders: Tamara en Maria gaan BN'ers therapie geven

foto: Maria Tailor via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Van housewives naar spirituele reisleiders: Tamara en Maria gaan BN'ers therapie geven

Altijd al een therapie sessie van Tamara Elbaz en Maria Tailor willen bijwonen? Dat kan nu. Althans, soort van. Het hilarische duo is namelijk binnenkort te zien in een nieuw programma, waarin meerdere BN'ers bij elkaar zullen komen om helemaal zen te worden onder leiding van Tamara en Maria.

'Tamara & Maria's Therapy Trip'

Tamara Elbaz en Maria Tailor brengen als spirituele reisleiders zes verschillende BN'ers bij elkaar in een grote villa op Ibiza. Van tantra- tot danstherapie tot alpaca's: de zes BN'ers gaan allerlei verschillende therapievormen aan om dichterbij zichzelf te komen. Het klinkt allemaal misschien een beetje zweverig maar met de bekende housewives die de leiding hebben, kun je gegarandeerd hilarische beelden en momenten verwachten.

Tamara en Maria laten weten dat het maken van het programma genaamd Tamara & Maria's Therapy Trip een grote droom voor hen was. "We liepen al lang met het idee rond. Hoe cool zou het zijn als we met bekende Nederlanders op beeld in therapie zouden gaan? Want als er één groep wat ons betreft in therapie moet, dan zijn dat wel celebrities. Het wordt een programma met een lach en een traan, waarbij we hopen dat onze gasten er ook echt wat aan zullen hebben groeien", deelt het duo.

Tamara & Maria's Therapy Trip is vanaf 25 september wekelijks te streamen bij Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie