FunX

Michael Bryan brengt "seks met liefde in 2015"

  1. Newschevron right
  2. Michael Bryan brengt "seks met liefde in 2015"
“Van de 24 regels zijn er zeker vier vrolijk”, zei Lange Frans grappend over zijn kerstsingle met Michael Bryan: Afslag Kerstmis. Vanochtend vertelden ze in Start over deze track, maar ook over hun volgende plannen. Zo krijgt de volgende single van Michael een Reggae-tintje.

Naar huis met kerst
“Vorig jaar hadden we tijdens een optreden het nummer Driving Home For Christmas van Chris Rea gedaan. Toen dachten we, later we dat nummer in het Nederlands schrijven.”



Seks met liefde in 2015
Naast Michael's volgende single met een Reggae-tintje, gaat hij voor heel veel seks met liefde zorgen. De zanger is namelijk bezig met een soulprojectje met, zoals hij het zelf zegt: “frisse beats en seks met liefde in 2015”.

Lange Frans zit ook zeker niet stil. Zijn nieuwe EP Boter Kaas & Eieren gaat als een speer in iTunes. “Het is Hip Hop met een knipoog.” Zijn nieuwe sound in 2015 wordt wat organischer, met meer live-instrumenten. “Ik ga ook met de 3J’s de studio in. Ik heb wat gedaan op het nieuwe album van Ismo en op het nieuwe album van 4Sho Bangers.”



Ster advertentie
Ster advertentie