Games & gadgets

Call of Duty lanceert trailer van nieuwe game 'Black Ops 6': "Saddam Hussein en George Bush"

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Call of Duty lanceert trailer van nieuwe game 'Black Ops 6': "Saddam Hussein en George Bush"

De makers van Call of Duty brengen deze maand een nieuwe game uit, er verschenen een aantal bekende gezichten in de trailer van 'Black Ops 6'.

Call of Duty

Call of Duty maakte in 2003 hun debuut en sindsdien staat de first-person shooter bekend als een van de meest populaire games op aarde. Er zijn inmiddels al 21 Call of Duty-games en de verhalen zijn vaak gebaseerd op echte oorlogen uit het verleden. De eerste games gingen voornamelijk over de Tweede Wereldoorlog, de 'Black Ops-serie' gaat meestal over de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog en 'Modern Warfare' over verschillende conflicten in het Midden-Oosten of 'toekomstige conflicten'.

Black Ops 6: Saddam Hussein en George Bush

Activision heeft gisteren de launchtrailer van de nieuwe Call of Duty game, Black Ops 6, gelanceerd. De first-person shooter bevat een singleplayercampagne, een Zombie-modus met rondes en een multiplayer met zestien maps. Dit keer draait het verhaallijn om de Golfoorlog, in de trailer zijn onder andere Saddam Hussein en George Bush te zien.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel staat vanaf dag één ook op Xbox Game Pass.

Ster advertentie
Ster advertentie