Music

Jill Helena deelt emoties in nieuwe single na veroordeling Ali B: "Hoop mensen te raken"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jill Helena deelt emoties in nieuwe single na veroordeling Ali B: "Hoop mensen te raken"

Zangeres Jill Helena kwam onlangs vaak in het nieuws als een van de slachtoffers van Ali B. Mede door haar verklaringen werd Ali B verdacht van vier zedenmisdrijven bij in totaal drie vrouwen. De rapper werd een paar maanden geleden veroordeeld tot een celstraf van twee jaar voor verkrachting en poging tot verkrachting. De zangeres besloot deze emoties te verwerken in haar aankomende nummer Through The Fire. Jill Helena ging door de traumatische gebeurtenissen en de nasleep van de strafzaak door emotionele tijd.

Jill Helena belicht emoties in nieuwe single

Jill Helena ging door de traumatische gebeurtenissen en de nasleep van de strafzaak door emotionele tijd. "Er is de afgelopen jaren veel gebeurd in mijn leven en helaas heeft Nederland daar ook een stuk van meegekregen. Dit nummer gaat over altijd maar de schone schijn ophouden en dat het nu tijd is om los te laten", aldus de zangeres. Met het nummer hoopt Jill Helena ook een inspiratie te zijn voor anderen: "Het zou geweldig zijn als ik vrouwen kan helpen en steunen met mijn verhaal en daarnaast hoop ik met mijn nieuwe muziek veel mensen te raken en wellicht inspireren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ali B veroordeeld tot twee jaar cel in zedenzaak

Zoals eerder bekend was, is Ali B veroordeeld tot twee jaar cel in zijn zedenzaak. Hij werd verdacht van twee verkrachtingen en twee aanrandingen bij in totaal drie vrouwen. De 42-jarige rapper zou, volgens het Openbaar Ministerie, Jill Helena hebben gedwongen tot seks. Volgens de rechtbank kon dit echter niet bewezen worden. Wel gaf de rechter aan het verhaal van Jill Helena te geloven. De veroordeling van Ali B tot twee jaar cel is nog niet definitief aangezien er nog een hoger beroep komt.

Ster advertentie
Ster advertentie