Sport

Memphis Depay onthaald als held in Brazilië door fans: "Onderweg naar huis"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Memphis Depay onthaald als held in Brazilië door fans: "Onderweg naar huis"

Memphis Depay werd vanochtend onthaald als een held toen hij het vliegveld in het Braziliaanse São Paulo betrad. De voetballer werd verwelkomd door juichende fans die erg enthousiast waren over de aanwezigheid van Depay in hun land.

Memphis Depay onthaald als held in Brazilië

Memphis Depay is vandaag aangekomen op het vliegveld van São Paulo, Brazilië. Na zijn vertrek bij Atlético Madrid, waar hij transfervrij vertrok, heeft hij nu een contract voor twee jaar getekend bij de Braziliaanse topclub Corinthians. Van gejuich tot handtekeningen en foto's: fans waren erg enthousiast om Depay te verwelkomen en zorgden voor een grote glimlach op het gezicht van de voetballer.

Een dag eerder deelde Memphis Depay al op Instagram dat hij "onderweg was naar huis", waarmee hij doelde op zijn nieuwe club in Brazilië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Memphis Depay vertrekt naar Corinthians

Memphis Depay tekende een contract dat hem twee seizoenen verbindt aan Corinthians. Dat betekent dat de aanvaller voor het eerst sinds deze zomer weer een club heeft. In het afgelopen seizoen speelde de EK-ganger nog bij Atletico Madrid. De Spaanse club besloot er echter voor om zijn contract niet te verlengen waardoor de dertigjarige spits op zoek moest naar een nieuwe club. Naar verluidt kreeg Memphis Depay aanbiedingen van Italiaanse en Spaanse clubs zoals Como en Rayo Vallecano. Volgens verschillende media zou de oud-PSV'er deze aanbiedingen hebben afgeslagen.

Ster advertentie
Ster advertentie