Sport

Atlete Sha'Carri Richardson gaat viraal met hilarische stare down-foto en reageert

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Atlete Sha'Carri Richardson gaat viraal met hilarische stare down-foto en reageert

De Amerikaanse atlete Sha'Carri Richardson wordt achtervolgd door een hilarische foto die van haar werd gemaakt tijdens de Olympische Spelen. De atlete keek namelijk zelfverzekerd naar haar concurrenten terwijl ze aan het rennen was, wat natuurlijk prachtig materiaal opleverde. Richardson laat weten dat ze de foto zelfs in haar woning gaat ophangen.

Sha'Carri Richardson over virale foto

In de Verenigde Staten gaat Sha'Carri Richardson helemaal viraal met haar specifieke blik. De blik die ze haar concurrenten tijdens 4x100 meter-wedstrijd gaf, heeft zelfs een naam gekregen, namelijk de "Sha'Carri Stare". In een interview met Refinery29 laat Sha'Carri Richardson weten dat ze de commotie om de foto heeft meegekregen en legt ze uit hoe haar blik tot stand kwam. "Ik wist gewoon dat ik, wat er ook gebeurde, niemand zou voorlaten. Ik zou het mezelf niet eens toestaan ​​niet als eerste over de finishlijn te komen. Ik wil mijn teamgenoten natuurlijk ook niet in de steek laten", vertelt ze. En dat is de atlete gelukt, want ze won dan ook haar eerste gouden medaille.

Sha'Carri Richardson zegt dat ze bij het zien van de foto een specifieke versie van zichzelf terugziet. "Ik ben altijd mijn grootste rivaal op de baan, dus ik moest mijn best doen. Ik ga de foto thuis wel ophangen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie