Sport

Topturnster Simone Biles gaat viral na blunder: "Ze zou al haar medailles moeten inleveren"

foto: Instagram @simonebiles
  1. Newschevron right
  2. Topturnster Simone Biles gaat viral na blunder: "Ze zou al haar medailles moeten inleveren"

Simone Biles (27) gooide hoge ogen de afgelopen weken met haar indrukwekkende prestaties op de Olympische Spelen. Nu gaat de topturnster weer viraal, maar om een geheel andere reden. Volgens fans die Biles en haar vriend volgen, heeft ze namelijk een behoorlijke blunder gemaakt met haar kledingkeuze.

De blunder van Simone Biles

Simone Biles besloot haar echtgenoot Jonathan Owens te steunen die in de NFL speelt, maar ze droeg haar steun uit op een manier die niet iedereen kon waarderen. Via foto's die de turnster deelde op Instagram droeg ze namelijk een custom made jasje en de trouwe NLF-fans merkten al snel op dat het jasje dateert uit Owens' periode bij de Green Bay Packers. En dat is de aartsrivaal van zijn huidige team, de Chicago Bears. Het jasje van Simone Biles ging vrijwel direct viraal, wat ervoor zorgde dat fans massaal reageerden op de kledingkeuze van Biles. Zo tweette sportverslaggever Chase Daniel: "Ze steunt duidelijk haar man Jonathan Owens en ze is een van de grootste olympiërs, dus ze krijgt een vrijkaart, maar het blijft nog steeds een van de oudste rivaliteiten in de NFL."

chevron right
chevron right
foto: Instagram @simonebiles

"Medailles inleveren"

Fans van de turnster reageerden ook onder haar Instagrampost met dingen als: "Tijd om dat jasje in te ruilen voor een Chicago Bears-versie!" en "Ze kan haar assistent het jasje laten halen! Just saying." Daniel was met zijn reactie eigenlijk nog mild voor Simone Biles, anderen gingen er met een gestrekt been in en zeiden: "Met alle respect, maar ze zou dat jasje onmiddellijk in de vuilnisbak moeten gooien. Hoe is ze er zelfs mee binnen gekomen?" En "Ze zou eigenlijk al haar medailles moeten inleveren."

Naast het jasje viel fans nog iets anders op, namelijk haar been die in een brace gewikkeld zit. Dit was het gevolg van een kuitblessure die ze opliep tijdens de Olympische Spelen. Maar geen zorgen, Simone Biles zei eerder al dat ze de brace vooral uit voorzorg draagt.

Ster advertentie
Ster advertentie