Sport

FC Barcelona bereid om Frenkie de Jong te verkopen aan Manchester United

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. FC Barcelona bereid om Frenkie de Jong te verkopen aan Manchester United

Manchester United heeft opnieuw interesse getoond in voetballer Frenkie de Jong, die momenteel speelt bij FC Barcelona. In het verleden zou hun bod van zo'n 50 miljoen euro afgewezen zijn door Barcelona, maar de club schijnt nu bereid te zijn om de Nederlandse voetballer te verkopen.

Frenkie de Jong bij Manchester United

Frenkie de Jong staat opnieuw in de schijnwerpers met een mogelijke transfer naar Manchester United. De geruchten over een verhuizing naar de Premier League laaien op nu bekend is geworden dat Erik ten Hag, manager van Manchester United, Frenkie de Jong graag naar de club wil halen. Frenkie de Jong en Ten Hag werkten eerder met groot succes samen bij Ajax, waar ze samen de halve finales van de Champions League bereikten in 2019. Dit succes leidde tot De Jongs transfer naar FC Barcelona, waar hij sindsdien een cruciale rol heeft gespeeld in het middenveld van de club.

Recentelijk heeft Frenkie de Jong Euro 2024 moeten missen vanwege een blessure die hij opliep vlak voor het toernooi. Volgens bronnen, waaronder El Nacional, heeft FC Barcelona besloten de Nederlandse international op de transferlijst te zetten. Als de transfer doorgaat, zou De Jong zich kunnen herenigen met enkele van zijn oude Ajax-teamgenoten. Matthijs de Ligt, die momenteel bij Bayern München speelt, en Noussair Mazraoui, die ook bij Bayern actief is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie