Entertainment

Diddy niet langer onder zelfmoordtoezicht in beruchte gevangenis

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Diddy niet langer onder zelfmoordtoezicht in beruchte gevangenis

Diddy staat sinds kort niet meer onder zelfmoordtoezicht. Dat betekent dat de 54-jarige rapper niet langer meerdere malen per dag gecontroleerd wordt op zijn cel. De New Yorkse artiest werd ruim twee weken geleden opgepakt op verdenking van seksueel misbruik, mensenhandel en het runnen van een criminele organisatie.

Diddy eerder onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Dat Diddy op 16 september werd gearresteerd, kwam als een grote verrassing voor hem. De Bad Boy-labelbaas werd door de autoriteiten meteen onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Volgens TMZ zou de politie hebben gemeld dat dit vooral was omdat de schrik er goed inzat bij Sean Combs, zoals Diddy echt heet. Zijn advocaat heeft gezegd dat Diddy niet suïcidaal is. “Diddy voet zich sterk en gefocust om zichzelf te verdedigen tijdens de rechtszaak”, aldus zijn raadsman. Inmiddels is hij volgens PEOPLE ook al bezocht door zijn familie.

Diddy in beroep tegen weigering borgtocht

Vlak na zijn arrestatie, deed Diddy een verzoek om op borgtocht vrij te komen. Deze werd meteen afgewezen. De rapper werd door de autoriteiten bestempeld als vluchtgevaarlijk en mocht daarom voor geen geld zijn proces in vrijheid afwachten. Diddy is tegen dit besluit in beroep gegaan en hoopt alsnog zijn proces in vrijheid af te kunnen wachten. Op 9 oktober zal de 54-jarige artiest voor het eerst voor de rechter verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie