Entertainment

Vandaag staat Boef voor zijn grootste show ooit in Ziggo Dome: “Gezonde zenuwen”

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Vandaag staat Boef voor zijn grootste show ooit in Ziggo Dome: “Gezonde zenuwen”

Boef staat al jaren aan de top van de Nederlandse muziekindustrie. Zijn jarenlange succes wordt eindelijk bekroond met een optreden in een van de grootste podia van het land: Ziggo Dome. Dit zal voor Boef zijn grootste show ooit worden. Het is dan ook niet gek dat daar, zoals Boef zelf zei tegen ANP, “gezonde zenuwen” bij komen kijken.

Spectalulaire Ziggo Dome show voor Boef

Volgens Boef kunnen de fans een spectaculairdere show dan normaal verwachten. Hierover zegt de 31-jarige artiest: “Als ik in een club optreedt duurt dat meestal dertig minuten. Hier verwachten fans toch wel wat meer van je. Er komen visuals bij. Er komen heel veel leuke dingen bij kijken." Eerder gaf Boef op zijn Instagram Story ook al aan dat hij “serieus geld in zijn show had gepompt”. Met zijn grote investering hoopt de Habiba-artiest iets speciaals terug te kunnen voor zijn fans in de vorm van een optreden.

Boef gaat een "stapje hoger"

Het is niet voor het eerst dat Boef een grote soloshow geeft. Eerder stond de rapper uit Alkmaar ook in AFAS Live. Naar eigen zeggen is de Ziggo Dome “wel echt een stapje hoger”. Boef zegt zijn grootste optreden ooit dan ook heel serieus te nemen. Zo heeft hij de laatste dagen heel veel gerepeteerd. Hierover zei hij: "Tekstueel is het weer even de puntjes op de i zetten, omdat je natuurlijk bepaalde nummers gaat doen die je soms al een tijdje niet op het podium hebt gedaan."

Ster advertentie
Ster advertentie