Up 2 Date

Vijf nieuwe slachtoffers naar voren gestapt in zaak Diddy, jongste was dertien jaar

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vijf nieuwe slachtoffers naar voren gestapt in zaak Diddy, jongste was dertien jaar

Het ziet er absoluut niet goed uit voor Diddy. Tegen de 54-jarige rapper loopt er momenteel een enorme rechtszaak waarin hij door bijna 130 vermeende slachtoffers wordt aangeklaagd vanwege seksueel misbruik, mensenhandel en leidinggeven aan een criminele organisatie. Sinds kort hebben zich vijf nieuwe personen gemeld, omdat Diddy ook hen misbruikt zou hebben.

Vijf nieuwe vermeende slachtoffers

De vijf nieuwe vermeende slachtoffers zijn op dit moment anoniem voor de buitenwereld. De Telegraaf meldt dat het zou gaan om twee mannelijke en drie vrouwelijke slachtoffers. Deze vermeende slachtoffers zouden tussen 2000 en 2022 misbruikt zijn door Diddy. Het jongste slachtoffer zou ten tijde van het misbruik dertien jaar oud zijn geweest. Ook zegt een van de vijf personen gedrogeerd te zijn geweest door de artiest.

Detentie en aankomende rechtszaak

Momenteel zit Diddy ruim een maand vast in het Metropolitan Detention Center. Zijn verzoek om zijn proces in vrijheid af te wachten voor vijftig miljoen dollar werd geweigerd door de rechter. Op 5 mei 2025 zal de inhoudelijke behandeling van zijn zaak beginnen. De rapper heeft alle aanklachten aan zijn adres altijd ontkend.

Ster advertentie
Ster advertentie